Légy a partnerünk a hőszivattyú rendszerek kivitelezésében!

Légy a partnerünk a hőszivattyú rendszerek kivitelezésében!

Vízszereléssel, fűtésszereléssel foglalkozik a vállalkozásod, vannak megbízható, ügyes kezű szakembereid, érdekelnek a megújuló energiák és szívesen belevágnál egy ezzel kapcsolatos üzleti együttműködésbe?

Akkor lehetséges, hogy Rád van szükségünk, hiszen a hőszivattyú rendszereink kivitelezéséhez keresünk együttműködő partnereket az ország egész területéről!

Mivel a hőszivattyúk jelentik az egyik legfontosabb tevékenységi körünket, így semmiképpen sem szeretnénk egyetlen megkeresést vagy megrendelést sem elszalasztani – és ez a kulcsa a mindannyiunk számára sikeres közös munkában.

Így az ügyfelünk is hozzájut értékes rendszeréhez, Te is plusz munkához és bevételhez juthatsz, és mi is annál több kivitelezést tudunk vállalni.

Érdekel a dolog?

Pár szó rólunk

A Klímaglobál Kft. hosszú évek óta foglalkozik első sorban klímaberendezésekkel és hőszivattyú rendszerekkel, másodsorban elektromos fűtőpanelekkel.

Székhelyünk Mosonmagyaróváron található, azonban klíma webshopunk országos kiszállítással működik.

Klímák helyszíni szerelését, tisztítását, karbantartását csak Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyékben vállaljuk, azonban hőszivattyú rendszerek felmérését, tervezését és telepítését egész Magyarországon – és éppen ehhez keresünk segítséget!

Mivel a hőszivattyúkhoz kapcsolódó munkálatok gyakran igen sok utazással járnak, így a megbízásokat is csak hosszabb határidővel tudjuk olykor vállalni a párhuzamosan futó munkák miatt.

Veled a helyszíni munkálatokban működnénk együtt, hiszen egy hozzáértő szakemberekből álló csapat ugyanolyan igényesen és jól képes telepíteni egy ilyen rendszert, mint ahogy mi tennénk.

Amiben számítanánk Rád

Amiben számítanánk Rád

Mint már említettük, az ország minden részéről keresnénk stabil, szakértő partnereket a hőszivattyú rendszerek regionális telepítéséhez és üzembe helyezéséhez.

Ha jártas vagy

  • a vízszerelésben,
  • illetve a fűtésszerelés terén,
  • rendelkezel hasonlóan szakképzett, munkájára igényes csapattal,
  • és esetleg értesz is a hőszivattyú rendszerekhez, foglalkoztál már ilyesmivel,

akkor mellettünk a helyed!

Mi fogadjuk a beérkező megrendeléseket, aztán Veled karöltve elvégezzük a helyszíni felmérést, megtervezzük és leszállítjuk a hőszivattyú rendszert, Te pedig telepíted és beüzemeled azt az ügyfélnek.

Természetesen a későbbiekben, ha már kellőképpen elmélyült a bizalom és kialakult a szakmai összhang, ránk már nem is biztos, hogy szükség lesz felméréshez, ennyivel is önállóbb lesz a munkavégzésed.

Minderről alvállalkozóként számlát adsz nekünk, mi pedig megfizetjük a kikalkulált díjat.

Mit gondolsz, működőképesnek hangzik?

Ha érdekel az együttműködés, keress minket bátran!

Szeretnéd még további munkához, és ezzel együtt profithoz juttatni vízszereléssel, fűtésszereléssel foglalkozó vállalkozásodat?

Szeretnél együttműködi velünk a hőszivattyú rendszerek telepítésében a Te régiódban, az általad elérhető területeken?

Ha a válasz igen, akkor keress meg minket bátran és ismerkedjünk meg, találkozzunk, és beszéljük meg a további részleteket a közös munka mihamarabbi beindítása érdekében!

Lépj velünk kapcsolatba akár itt, a weboldalon, e-mailben, akár a +36 70 312 7218-as telefonszámon!

Ne szalaszd el a lehetőséget, hanem válj a partnerünkké, és a Te régiódból érkező megbízásaink biztosan plusz munkához és bevételhez juttatnak!

Ne habozz hát, keress minket mielőbb!