Országos hőszivattyú nagykereskedés – légy Te is a viszonteladónk!

Országos hőszivattyú nagykereskedés – légy Te is a viszonteladónk!

A hőszivattyú rendszerek a napelemek mellett egyértelműen a legnépszerűbb megújuló energiaforrást hasznosító háztartási berendezések, és ez a helyzet csak egyre jobbá válik!

Mind többen és többen jönnek rá, hogy megéri ilyesmibe fektetni, hiszen amellett, hogy teljes mértékben károsanyag-mentesen működnek, még az üzemeltetésük sem drága, és igen jelentős rezsiköltségeket lehet velük megtakarítani!

És ahogy terjed az ismertségük, jó hírük, úgy keresik egyre többen és többen.

Ráadásul a legújabb építkezési rendeletek alapján hamarosan már nem lehet olyan lakóingatlant építeni, ami nem hasznosít legalább 25%-ban megújuló energiát, így a kereslet csak tovább fog növekedni.

Miért hagynál hát ki egy ilyen üzleti lehetőséget?

Légy akár Te is hőszivattyú viszonteladó partnerünk!

Amit tudnod kell rólunk

Mivel mi sem várjuk el, hogy ismeretlenül megbízz bennünk, így engedd meg, hogy röviden összefoglaljuk, kik vagyunk, mire számíthatsz tőlünk!

A Klímaglobál Kft.-nél főként hőszivattyú rendszerek tervezését, kivitelezését vállaljuk országos szinten, továbbá klímákat és elektromos fűtőpaneleket értékesítünk, szintén egész Magyarországon, mindezt már hosszú évek óta.

Székhelyünk Mosonmagyaróváron található, és bár a hőszivattyúkkal mindenütt foglalkozunk, klímák beszerelését, karbantartását csak Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyékben végezzük.

Ám ezek mellett kizárólagos magyarországi forgalmazói is vagyunk a cseh TNG-AIR hőszivattyúknak is, melyeket általunk akár Te magad is felvehetsz a kínálatodba!

Ha a viszonteladó partnerünkké válsz, megnyílik előtted a lehetőség, hogy a hőszivattyúk utáni egyre nagyobb keresletet egy csúcskategóriás, európai gyártású márkával elégítsd ki.

Szeretnél többet is megtudni?

A TNG-AIR a Te kínálatodból sem hiányozhat!

A TNG-AIR a Te kínálatodból sem hiányozhat!

Nem cseng ismerősen a TNG-AIR neve?

Ennek az lehet az oka, hogy egy hazai viszonylatban új brandről van szó, amit a világmárkákkal szemben még nem ismernek olyan sokan.

Viszont ez ne tántorítson el, ugyanis ezek a remekbe szabott levegő-víz hőszivattyúk teljes egészében Európában, Csehországban készülnek, és minden tekintetben felveszik a versenyt bármelyik másikkal!

Teljes mértékben az európai igényekre és szabványokra vannak tervezve, ráadásul a közelségnek köszönhetően az alkatrész-ellátottság is kiváló, bármikor javíthatóak a készülékek.

Emellett a folyamatos központi monitorozás azt is lehetővé teszi, hogy nyomon követhető legyen a telepített egységek teljesítménye, műszaki állapota.

Ha többet is megtudnál róluk, ebben a cikkünkben mindent elolvashatsz!

Köss velünk viszonteladói szerződést, és áruld, szereld Te is őket!

Épületgépészettel, háztartási erőművekkel foglalkozol, és bővítenéd a kínálatodat egy kiváló hőszivattyú-márkával?

Netán tervezést, kivitelezést végzel, és szívesen dolgoznál megfizethető árú, csúcsminőségű, igazán megbízható hőszivattyú rendszerekkel, az ügyfeleid nagyobb megelégedésére?

Akkor ne habozz, hanem lépj velünk kapcsolatba minél előbb, és köss velünk viszonteladói szerződést!

Kizárólagos magyarországi forgalmazóként kezeskedünk a TNG-AIR magas színvonaláért, javíthatóságáért, garanciájáért!

Bővítsd kínálatodat velünk, és használd ki a hőszivattyúk iránti egyre növekvő keresletet!

Írj nekünk e-mailt, keress minket telefonon, és megtárgyaljuk a további részleteket!